В Авдіївці залишаються 926 цивільних

В Авдіївці залишаються 926 цивільних

Укрінформ
У місті Авдіївка Донецької області на сьогодні мешкають 926 осіб.

Про ситуацію в Авдіївці та наслідки обстрілу інших міст області розповів у ефірі національного телемарафону "Єдині новини" начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

“Дорога, якою евакуюють людей з Авдіївки, повністю прострілюється росіянами. Зараз в Авдіївці залишається 926 людей. Люди виїжджають самостійно по 3-4 людини кожного дня”, - поінформував Філашкін.

За його словами, у місті є резерви гумдопомоги, води та медикаментів. Але обстановка в Авдіївці дуже складна. Ворог намагається прорвати лінію оборони та захопити місто. Українські захисники стримують ворога по всіх напрямках.

Начальник ОВА зазначив, що у місті Часів Яр на сьогодні залишилися 833 людини. Дітей там немає, бо їх вивезли ще торік улітку. Ситуація в місті не критична, але стає дедалі важче туди заїжджати і завозити допомогу. Ворог намагається знищити місто повністю.

Філашкін уточнив, що, за остаточними даними, внаслідок сьогоднішнього нічного обстрілу міста Селидове троє людей загинуло, серед яких і вагітна жінка, а 13 людей зазнали поранень. Усім пораненим надана медична та психологічна допомога.

По Миколаївці ворог бив балістичними ракетами, як і по місту Селидове, додав очільник.

Читайте також: На Авдіївському напрямку ворог зосередив близько 50 тисяч особового складу

Як повідомлялося, близько 14-ї години під ворожий обстріл потрапило місто Миколаївка на Донеччині. Під час обстрілу загинуло двоє жінок, а одна людина зазнала поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-