У Херсоні внаслідок російських обстрілів пошкоджені теплотраси

У Херсоні внаслідок російських обстрілів пошкоджені теплотраси

Укрінформ
У Херсоні внаслідок російських обстрілів пошкоджені теплотраси на двох котельнях Херсонтеплоенерго, роботу однієї вже відновили.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

«Сьогодні вночі внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено теплотраси на двох котельнях МКП «Херсонтеплоенерго». Завдяки оперативності і професіоналізму комунальників одну вже відновлено», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі працівники комунального підприємства виконують аварійний ремонт для найскорішого підключення 15-ти багатоквартирних будинків у Корабельному та частково Центральному районах міста.

За інформацією Херсонобленерго, з 09:00 до 14:00 виконуватимуться аварійно-відновлювальні роботи в Корабельному районі. У зв’язку з цим тимчасово припиниться робота двох котелень у Шуменському мікрорайоні, а це 66 будинків. Відновлення подачі тепла заплановано після 14 години.

Мрочко також інформує у Телеграмі, що Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 17 разів, російський ворог використав для цього 62 снаряди. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому та Інженерному.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу дві жінки зазнали поранень легкого ступеня тяжкості.

Читайте також: Росіяни обстріляли Михайлівку на Херсонщині, поранені двоє людей

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада 2023 року в Херсоні стартував опалювальний сезон – котельні запустили Херсонська ТЕЦ та Херсонтеплоенерго.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-