На Миколаївщині внаслідок обстрілів пошкоджені лінії електропередачі

На Миколаївщині внаслідок обстрілів пошкоджені лінії електропередачі

Укрінформ
У Миколаївській області минулої доби та у суботу обстрілів зазнали Очаківська та Чорноморська громади, пошкоджено лінії електропередачі.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"️Учора, 9 лютого, о 09:15, 10:26, 11:04, 13:07 та сьогодні, 10 лютого, о 04:51 та 07:17 ворожі обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає", - написав Кім, додавши, що наслідки ранкового обстрілу уточнюються.

За його словами, ввечері 9 лютого артилерійських обстрілів о 19:37 та 21:19 зазнав Очаків, у місті пошкоджено господарську будівлю.

Крім того, о 19:45 ворог обстріляв з артилерії с. Чорноморка Чорноморської громади. Пошкоджено двоповерховий житловий будинок, постраждалих немає.

Унаслідок вечірніх обстрілів громад пошкоджено лінії електропередачі. Низку населених пунктів було знеструмлено, проводяться роботи з відновлення електропостачання, поінформував Кім.

Читайте також: У Миколаєві внаслідок нічної атаки пошкоджена ТЕЦ - кілька житлових будинків без тепла

Як повідомлялось, 8 лютого на Миколаївщині внаслідок атаки безпілотників по с. Дмитрівка Куцурубської громади пошкоджено автомобіль швидкої медичної допомоги. Поранення зазнала лікарка "швидкої".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-