На кордоні з Румунією в автоцистерні знайшли контрабандні сигарети на ₴4,5 мільйона

На кордоні з Румунією в автоцистерні знайшли контрабандні сигарети на ₴4,5 мільйона

Фото, відео
Укрінформ
У Чернівецькій області з автоцистерни, яка прямувала до Румунії, прикордонники вилучили 65 тисяч пачок сигарет вартістю 4,5 мільйона гривень.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецький прикордонний загін, передає Укрінформ.

"Прикордонники Чернівецького загону в пункті пропуску "Красноїльськ" викрили далекобійника, який у цистерні намагався перевезти через кордон 65 тисяч пачок сигарет на 4,5 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на кордоні водій вантажівки - громадянин України – надав документи,  згідно з якими нібито їхав до Румунії з порожньою цистерною.

"Однак оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону у взаємодії з Хмельницьким територіальним управлінням ДБР заздалегідь здобули інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів. Тому вантажівку додатково перевірили та за допомогою сканера в передній та задній частині цистерни виявили 8 рядів сторонніх вкладень", - розповіли прикордонники.

Загалом з цистерни вилучили 65 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку вартістю понад 4,5 мільйона гривень.

Читайте також: У порту Рені виявили 400 тисяч пачок контрабандних сигарет

Як повідомляв Укрінформ, на Кіровоградщині поліцейські викрили трьох підприємців у незаконній реалізації підакцизних товарів та вилучили в них майже 35 тисяч пачок тютюнових виробів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-