У Вовчанську внаслідок обстрілу постраждали троє людей

У Вовчанську внаслідок обстрілу постраждали троє людей

Укрінформ
У прикордонному Вовчанську на Харківщині внаслідок російського обстрілу 7 лютого постраждали троє людей, допомогу їм надали на місці.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає Укрінформ.

"У Вовчанську внаслідок обстрілу палає приватний житловий будинок. На даний час надійшла інформація про трьох постраждалих. Жінка і два чоловіки отримали легкі тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовилися", - розповів Тимошко. 

Під час ранкової атаки росіяни вдарили КАБами по селу Вільхуватка Куп’янського району, поінформував керівник обласної поліції. 

За його даними, через удари по Харкову постраждали троє людей, яким надали допомогу на місці. 

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до поліції протягом доби доставили для перевірки 80 осіб, повідомив Тимошко.

Читайте також: Через російську атаку є знеструмлені споживачі у Києві, Миколаєві та Харкові

Як повідомлялося, війська РФ уранці 7 лютого завдали ударів по Харкову. За інформацією ОВА, постраждала одна людина, від госпіталізації відмовилася. Влучання зафіксували по нежитловій інфраструктурі.

Протягом минулої доби росіяни обстріляли з артилерії та мінометів понад 20 населених пунктів Харківщини, також посилили обстріли керованими авіабомбами у Куп'янському та Чугуївському районах. Там пошкоджені підприємство, школа, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-