Кременчук отримав гуманітарний вантаж із Франції

Кременчук отримав гуманітарний вантаж із Франції

Фото
Укрінформ
На Полтавщині місто Кременчук отримало великий гуманітарний вантаж з Франції - чотири потужні генератори та медобладнання.

Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Франція продовжує підтримувати Кременчук! Сьогодні, 5 лютого, особисто отримав для нашого міста великий вантаж гуманітарної допомоги із Франції. Це чотири потужні генератори, які будуть встановлені у лікарнях і соціальних закладах Кременчука та забезпечать їх енергонезалежність. Також медичні заклади міста отримали багатофункціональні ліжка, матраци та ковдри, лікарняні столи, інвалідні візки та крісла, ходунки, милиці, підставки для крапельниць та інше медичне оснащення", - йдеться у повідомленні.

Малецький від усієї громади подякував французьким друзям, благодійній асоціації НАДІЯ-ESPOIR та її президентці Евеліні Браунайзен-Таран. Як він зазначив, це вже не перша гуманітарна допомога, яку місто отримує від партнерів.

Читайте також: Україна отримала як гумдопомогу шість «швидких», ліки та дитяче харчування

Як повідомляв Укрінформ, Полтавщина отримала 91 генератор для об’єктів критичної інфраструктури, закладів освіти й медицини за проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Демократичне врядування у Східній Україні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-