На Львівщині вшанували пам'ять Кузьми Скрябіна

На Львівщині вшанували пам'ять Кузьми Скрябіна

Фото
Укрінформ
У Новояворівську вшанували пам'ять лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який трагічно загинув в ДТП дев’ять років тому.

Про це у Фейсбуці повідомила Новояворівська міська рада, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Новояворівську відбулась тиха акція, присвячена дню памʼяті Андрія Кузьменка. Співак трагічно загинув 9 років тому в автокатастрофі. Скрябін - це легенда, яка завжди житиме в серцях українців. Він був відомий не лише своєю музикою, а й низкою письменницьких творів та роботою на телебаченні. Його твори з часом стають все актуальнішими, а шанувальники продовжують памʼятати свого кумира», - йдеться у повідомленні.

Містяни в пам'ять про земляка принесли до його муралу, який зображений на фасаді Палацу культури «Кристал» у Новояворівську, лампадки та квіти.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 2 лютого 2015 року на Дніпропетровщині в автокатастрофі загинув незмінний лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко, відомий широкому загалу шанувальників як «Кузьма».

Читайте також: На Львівщині попрощалися з матір'ю Кузьми Скрябіна

Повертаючись до Києва з концерту з нагоди 25-річчя групи «Скрябін» у Кривому Розі, авто Андрія зіткнулося з вантажівкою біля села Лозоватка. Похоронили співака у Брюховичах поблизу Львова.

Президент України Володимир Зеленський 17 серпня 2020 року присвоїв українському співаку Андрію Кузьменку звання Герой України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-