«Мінування» у Житомирі: поліція не знайшла вибухівки у навчальних закладах

«Мінування» у Житомирі: поліція не знайшла вибухівки у навчальних закладах

Оновлено
Укрінформ
Поліція не виявила жодних вибухонебезпечних предметів під час перевірки повідомлення про можливе замінування всіх коледжів, інститутів та університетів Житомира.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик.

«О 14.00 було завершено обстеження навчальних закладів та прилеглих територій, будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено», - зазначила Дубовик.

Речниця додала, що під час перевірки евакуювали близько 800 людей. Рух транспорту не перекривався. До заходів залучили 20 працівників поліції.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення передбачена ч. 2 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Читайте також: «Замінування» столичної школи: судитимуть підлітка з Буковини

Раніше повідомлялося, що у Житомирі поліція знову перевіряє інформацію про можливе замінування всіх коледжів, інститутів та університетів.

«2 лютого до поліції надійшло повідомлення від директора одного з ліцеїв про те, що сьогодні о 08:04 отримали на електронну пошту повідомлення про замінування усіх коледжів, інститутів, університетів», - зазначила Дубовик.

Як повідомляв Укрінформ, під час перевірки інформації про можливе замінування усіх ліцеїв Житомира поліцейські не виявили жодних вибухонебезпечних предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-