Донеччина отримала від USAID 11 одиниць комунальної техніки

Донеччина отримала від USAID 11 одиниць комунальної техніки

Відео
Укрінформ
Донецька область отримала допомогу від USAID - 11 одиниць комунальної техніки, більшість якої передадуть комунальному підприємству «Вода Донбасу».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«11 одиниць комунальної техніки отримала сьогодні Донеччина від наших партнерів з USAID. Це вже далеко не перший пакет допомоги в рамках проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні». Цього разу нам передали два колісних екскаватори, один гусеничний екскаватор, шість екскаваторів-навантажувачів та два телескопічних навантажувачі», - написав Філашкін.

Він зазначив, що дев’ять одиниць техніки отримало комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу», інші дві поїдуть до Святогірської громади.

Керівник ОВА підкреслив, що «Вода Донбасу» — це стратегічне підприємство, для регіону дуже важливо, щоб воно мало змогу оперативно реагувати на виклики воєнного часу і ремонтувати усі пошкодження. Те саме стосується і Святогірської громади, де поступово відновлюється життя після окупації і руйнувань, завданих російською армією.

Читайте також: Дві третини органів місцевого самоврядування стикаються з проблемою фінансової спроможності

Філашкін подякував регіональному директору Проєкту USAID «DG East» Івану Мукомелу та всій команді за систематичну підтримку Донеччини.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні та інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-