Армія РФ упродовж дня атакувала Сумщину 23 рази

Армія РФ упродовж дня атакувала Сумщину 23 рази

Укрінформ
Сумщина упродовж дня 1 лютого зазнала 23 ворожих обстрілів, російське військо атакувало прикордоння з мінометів, артилерії, РСЗВ ТА безпілотників.

Про це у Телеграмі повідомляє Сумська ОВА, передає Укрінформ.

«Протягом дня росіяни здійснили 23 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 107 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська громади», - йдеться у повідоменні.

Згідно з повідомленням, по Білопільська громаді ворог бив з мінометів та артилерії, Хотінська зазнала мінометних обстрілів.

Читайте також: Ворог обстріляв Кам'янську Січ: у заповіднику документують наслідки атаки

Комбіновані атаки ворог здійснював по території Трьох громад. Так, у Краснопільскій і Великописарівській громаді зафіксовано обстріли з БпЛА (FPV-дрони і скидання з них вибухового присторю), мінометів і артилерії.

Юнаківську ж громаду російські військові обстрілювали з БпЛА (FPV-дрон, скинули з безпілотників на її територію шість вибухових пристроїв, били з артилерії та гранатометів.

Як повідомлялось, вночі з 31 січня на 1 обтого росіяни здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 29 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Середино-Будська, Свеська громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-