Протягом доби через обстріли залишалися без світла споживачі у чотирьох областях

Протягом доби через обстріли залишалися без світла споживачі у чотирьох областях

Укрінформ
Через обстріли впродовж доби 30 січня залишалися без світла споживачі у Миколаївській, Донецькій, Херсонській та Харківській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зокрема, на Донеччині через бойові дії вночі були знеструмлені 11,3 тис. споживачів у 25 населених пунктах. У Миколаївській області частково залишилося без світла м.Снігурівка (827 побутових та 61 юридичний споживач), 6 сусідніх населених пунктів (1554 побутових та 88 юридичних споживачів) та Очаків (308 домоволодінь).

На Харківщині через ворожі обстріли знеструмлювалися 1,1 тис. споживачів, на Херсонщині залишився без світла один населений пункт.

За минулу добу енергетики відновили електропостачання 3,5 тис. абонентів на Донеччині, 451 споживача - у Запорізькій області, 12 споживачів - на Харківщині. Крім того, відновлене газопостачання 82 споживачів у Донецькій області та двох споживачів - у Миколаївській області.

Читайте також: Цієї зими уряд не планує змінювати жодні тарифи для населення - Шмигаль

Залишаються без світла через бойові дії 98 населених пунктів на Донеччині, 16,7 тис. споживачів на Харківщині. Один населений пункт на Чернігівщині знеструмлений із технічних причин.

У Білоцерківському районі Київської області 43 споживачі відключені від газопостачання через витік газу на газогоні середнього тиску.

Як повідомлялося, НЕК "Укренерго" відновило роботу лінії електропередачі на сході, яка була пошкоджена через обстріл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-