За час окупації до Мелітополя завезли понад 100 тисяч росіян - мер

За час окупації до Мелітополя завезли понад 100 тисяч росіян - мер

Укрінформ
За час російської окупації населення Мелітополя збільшилося, попри те, що понад половина мешканців виїхала - на їхнє місце завезли близько 100 тис. громадян РФ.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

«Населення тимчасово окупованого Мелітополя стало більшим, ніж було до повномасштабного вторгнення й окупації... Окупанти викорінюють українців, тисячами завозять гастролерів з Росії та змінюють генофонд нації на ТОТ», - йдеться у повідомленні.

Федоров зауважив, що до 24 лютого 2022 в Мелітополі проживало 150 тисяч людей. Протягом півроку після окупації з міста на підконтрольну Україні територію та за кордон виїхало більше половини корінних мешканців.

Читайте також: У Мелітополі слідком РФ проводить пропаганду серед вихованців інтернатів - Федоров

«Проте за майже два роки рашисти завезли до Мелітополя близько ста тисяч гастролерів, військових, гастарбайтерів та інших чужинців з РФ», - наголосив мер.

Як повідомляв Укрінформ, днями ворог завіз на окуповані території Запорізької області нові підрозділи поліції, мета яких, перш за все, охороняти колаборантів, які погодились брати участь в організації «виборів» президента РФ. По-друге, організовувати походи по будинках, де вони будуть начебто збирати голоси, аби підвищити явку на фейкових «виборах».

Фото ілюстративне: ria-m.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-