В Україні без опадів, подекуди до 7° тепла

В Україні без опадів, подекуди до 7° тепла

Погода
Укрінформ
У вівторок, 30 січня, в Україні утримається мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер південно-західний, західний, 3-8 м/с.

Температура вдень становитиме від 1° морозу до 4° тепла, на Прикарпатті та Волині місцями 5-7° тепла.

У Києві та Київській області 30 січня без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура у столиці вдень 1-3° тепла; по регіону від 1° морозу до 4° тепла.

В наступні два дні в Україні, за прогнозами синоптиків, хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах західних, більшості північних та північно-східних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, в Карпатах, 31 січня й у північно-східних областях 3-8° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, у південній частині до 7° тепла.

Читайте також: В Україні переважно без опадів, удень до +2°

У столичному регіоні 31 січня - 1 лютого утримається суха погода. Температура у Києві вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла; по області вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У п’ятницю, 2 лютого, в Україні часом невеликий мокрий сніг, подекуди з дощем, лише у південній частині вночі без опадів; 3 лютого вночі в західних, північних, місцями центральних областях, вдень в Україні помірний мокрий сніг та дощ.

Температура вночі (у північно-східних та східних областях і вдень) від 3° тепла до 3° морозу; вдень 0-6° тепла, у південних, 3 лютого і в західних областях 3-9° тепла.

В Карпатах сніг; температура вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві та області 2 лютого невеликий, 3 лютого помірний мокрий сніг та дощ. Температура у столиці вночі близько 0°; вдень 3-5° тепла. На Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-