Один із районів Кривого Рогу залишився без тепла через пошкодження трубопроводу

Один із районів Кривого Рогу залишився без тепла через пошкодження трубопроводу

Укрінформ
Через пошкодження магістрального трубопроводу теплових мереж АТ «Криворізька теплоцентраль» у Покровському районі Кривого Рогу на два дні обмежено теплопостачання.

Про це в Фейсбуці повідомляє АТ «Криворізька теплоцентраль», передає Укрінформ.

«На магістральному трубопроводі теплових мереж АТ «Криворізька теплоцентраль» у Покровському районі виникло пошкодження, яке потребує негайного усунення», - зазначено в дописі. З моменту його виявлення фахівці Криворізької теплоцентралі одразу розпочали ремонтні роботи, проведення яких потребуватиме певного часу.

В тепломережах додають, що через пошкодження на теплових мережах послуга з постачання теплової енергії тимчасово буде обмежена з 27 по 29 січня на об'єктах, розташованих на відрізку від вул. Військового тилу (колишня вул. Уфімська) і до 44-го кварталу включно.

«Фахівці АТ «Криворізька теплоцентраль» прикладають максимум зусиль, аби вже 29 січня відновити послугу з постачання теплової енергії», - кажуть фахівці.

Читайте також: В окупованому Бердянську без тепла залишились пів сотні багатоповерхівок

Раніше голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомляв, що державне підприємство «Теплоцентраль» не підпорядковується місту, а управляється НАК НАФТОГАЗ з Києва та має серйозні проблеми з постачанням тепла до будинків криворіжців фактично з самого початку опалювального сезону.

Місто постійно надає технічну допомогу «Теплоцентралі». Завдяки цьому вже ліквідована велика кількість поривів на мережах «Теплоцентралі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-