На Черкащині викрили спробу незаконного заволодіння заводом вартістю 160 мільйонів

На Черкащині викрили спробу незаконного заволодіння заводом вартістю 160 мільйонів

Фото
Укрінформ
Учасникам злочинної групи повідомлено про підозру у заволодінні заводом у Черкаській області вартістю понад 160 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Національна поліція України, передає Укрінформ.

"Шляхом підроблення низки офіційних документів, залучення так званих “фунтів”, ділки зробили перереєстрацію частки у статутному капіталі на одного з учасників угруповання та у незаконний спосіб змінили керівника заводу. Таким чином учасники злочинної організації незаконно заволоділи цілісним майновим комплексом підприємства вартістю понад 160 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У столиці затримали банду шахраїв, які привласнили 16 квартир

П’ятьом фігурантам слідчі повідомили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрані запобіжні заходи – тримання під вартою із правом внесення застави та домашній арешт. Їм може загрожувати до 12-років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначається, що фігуранти – мешканці Черкас, Кропивницького, Миколаєва та Київської області. Двоє з них входять до найближчого оточення «злодія в законі».

Зараз підприємство повернуто законним власникам.

Як повідомлялося, на Закарпатті судитимуть лісівників за привласнення трьох мільйонів гривень грантових коштів, виділених на лісорозсадник в Ужгородському районі.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-