В Україні мокрий сніг та сильний вітер, до 4° тепла

В Україні мокрий сніг та сильний вітер, до 4° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні в четвер, 25 січня, пройде мокрий сніг та дощ, на дорогах ожеледиця, у західних та північних областях пориви вітру до 20 м/с, температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Мокрий сніг та дощ. В Україні, крім півдня, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; у східних областях подекуди ожеледь. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних, Вінницькій областях пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла (вдень на крайньому півдні країни 2-7° тепла). У Карпатах сніг, хуртовина, пориви вітру 19-24 м/с; температура протягом доби 0-5° морозу", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 25 січня очікується мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень 1-3° тепла, на Київщині протягом доби від 1° морозу до 4° тепла.

Синоптики прогнозують в Україні 26-27 січня невеликий мокрий сніг та дощ, 27 січня у західних областях ймовірні помірні опади. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Карпатах часом пройде сніг; вдень 27 січня пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини; температура вночі та вдень 4-9° морозу.

Читайте також: У Карпатах зійшла снігова лавина

У Києві та області 26-27 січня очікується невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі та вдень 0-2° тепла; по області вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 28 січня пройде невеликий (вночі в Карпатах помірний) сніг, мокрий сніг; вдень у північній частині та більшості центральних областей без опадів. 29 січня в Україні без опадів, лише в Криму невеликий мокрий сніг.

Температура вночі 0-6° морозу (в Карпатах 5-10° морозу), вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині, 29 січня і в західних областях 0-5° тепла.

У столичному регіоні 28-29 січня без опадів, лише вночі 28 січня ймовірний невеликий сніг. У Києві температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-