На окупованій Луганщині підтоплені кілька населених пунктів

На окупованій Луганщині підтоплені кілька населених пунктів

Укрінформ
У тимчасово окупованих районах Луганської області через підтоплення населених пунктів запроваджено режим надзвичайної ситуації.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

“Режим надзвичайної ситуації запроваджено в окупованих Борівському, Сиротиному та Бобровому, що поблизу Сєвєродонецька, а також у Вільховому Станично-Луганського району”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що там спостерігається підтоплення домоволодінь та адміністративних будівель ґрунтовими водами. А під час відлиги ситуація може серйозно погіршитися.

Окупаційна влада “ЛНР” заявила про “вжиття низки заходів”, але проблема залишається не вирішеною вже другий рік поспіль.

Читайте також: СБУ затримала російську агентку, яка вистежувала бронетехніку Сил оборони під Бахмутом

В обладміністрації нагадали, що аналогічна бездіяльність спостерігалася майже рік тому. Зокрема, з лютого 2023 року Борівське потерпало від паводку. Наприкінці березня окупаційна влада навіть оголосила план дій. Але в результаті дочекалася завершення квітня, коли вода зійшла природнім шляхом.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованій Луганщині дефіцит педіатрів, через що батьки з малолітніми дітьми змушені висиджувати багатогодинні черги в поліклініках.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-