У Бериславі ворог з безпілотників атакував рятувальників, є поранений

У Бериславі ворог з безпілотників атакував рятувальників, є поранений

Укрінформ
У Бериславі на Херсонщині минулої доби ворог з безпілотників атакував рятувальників під час ліквідації пожежі у багатоквартирному будинку.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов, передає Укрінформ.

«Під час ліквідації пожежі, яка виникла внаслідок авіаудару у багатоквартирному будинку у місті Берислав, ворог, використовуючи безпілотні літальні апарати, атакував підрозділ рятувальників», - ідеться у повідомленні.

Як підкреслив начальник РВА, через цей підлий прояв тероризму армії РФ поранення отримав один рятувальник, також пошкоджений службовий автомобіль працівників ДСНС.

Літвінов зазначив, що протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новоолександрівська та Милівська територіальні громади. Серед них - м.Берислав, с.Новоберислав, с.Шляхове, с.Михайлівка, с.Милове та с.Саблуківка.

Читайте також: Росіяни скинули на Берислав чотири авіабомби, є руйнування

У зв’язку із посиленими обстрілами армією РФ він закликав жителів бути максимально обережними та обмежити перебування на вулиці без нагальної потреби.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині вранці 24 січня деблокували тіло 47-річного чоловіка, який загинув внаслідок обстрілу Берислава напередодні ввечері.

Фото: Головне Управління ДСНС України у Херсонській області / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-