В Україні подекуди мокрий сніг та дощ, від 2° морозу до 6° тепла

В Україні подекуди мокрий сніг та дощ, від 2° морозу до 6° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні 24 січня опади ймовірні в західних, північних та більшості центральних областей, на дорогах місцями ожеледиця, температура від 2° морозу до 6° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Удень у західних, Вінницькій та Житомирській областях помірний мокрий сніг та дощ, на Закарпатті значні опади; на решті території без істотних опадів. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях вдень пориви 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що температура протягом доби становитиме від 2° морозу до 3° тепла (вдень на Прикарпатті, Одещині та в Криму 1-6° тепла).

У Києві та області 24 січня вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень 1-3° тепла; на Київщині від 2° морозу до 3° тепла.

Синоптики прогнозують в Україні 25-26 січня сніг та мокрий сніг, подекуди з дощем (вночі 25 січня у східній та південно-східній частині без істотних опадів), місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с; на високогір'ї Карпат 25-30 м/с, хуртовина. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця.

Температура вночі та вдень від 3° тепла до 2° морозу, в Карпатах, вночі 25 січня і у східних областях 5-10° морозу, вдень 25 січня у південній частині 1-6° тепла.

Читайте також: У другому за величиною аеропорту Південної Кореї через негоду скасували майже 350 рейсів

У Києві та області очікується сніг та мокрий сніг (25 січня з дощем); місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. У столиці температура вночі та вдень від 1° морозу до 1° тепла (вдень 25 січня 1-3° тепла); на Київщині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, пройде невеликий, 27 січня у західних та Вінницькій областях, 28 січня в Карпатах помірний сніг, мокрий сніг; 28 січня у південній частині, вдень і на заході країни без опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла.

У столичному регіоні 27-28 січня очікується невеликий сніг. У Києві температура вночі та вдень 0-2° морозу; по області вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-