Кадиров був у Маріуполі, злякався дрона та втік - Андрющенко

Кадиров був у Маріуполі, злякався дрона та втік - Андрющенко

Укрінформ
В Маріуполі 22 січня побував глава Чечні Рамзан Кадиров з наміром «проштовхувати» на пост мера тимчасово окупованого міста свого сина, але утік, злякавшись дрона.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«В Маріуполі сьогодні був Кадиров. З візитом. Окрім просто Тік-Ток цілей та контролю за своїм металобрухтом, він приїхав підготувати появу, аби свого …синочка «протягнути» на посаду мера Маріуполя. Точніш - на голову адміністрації, якого призначає Пушилін» , - написав Андрющенко.

За його словами, у першій половині дня Кадиров планував провести «нараду» в міській окупаційній адміністрації. А потім - виступити у філармонії, де мав наголосити, що його син «має бути тут головним».

Утім, після «наради» Кадирова довелося терміново евакуювати, позаяк хтось підняв у повітря дрон над розташованим неподалік стадіоном, де проходив футбольний матч.

Читайте також: «Дуже така погана історія»: Ташева каже, що РФ вибудовує образ Кадирова як символ мусульман

Як повідомлялось, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, тут так і немає нормального постачання електрики, води, газу. Ціни у магазинах високі, у більшості мешканців не вистачає грошей на покупку продуктів харчування.

У місті проводилася примусова паспортизація, мешканці без паспорта громадянина РФ не можуть отримати пенсії та соціальні виплати, працювати на бюджетних підприємствах.

Ворог перетворює Маріуполь та навколишні селища на військово-логістичний хаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-