На благодійному аукціоні у Луцьку зібрали ₴10 мільйонів для прикордонників

На благодійному аукціоні у Луцьку зібрали ₴10 мільйонів для прикордонників

Фото, відео
Укрінформ
У Луцьку провели благодійний аукціон, на якому зібрали близько ₴10 мільйонів для потреб  прикордонників.

Про це у Фейсбуці повідомляє Західне регіональне управління ДПСУ, передає Укрінформ.

"У Луцьку провели благодійний аукціон для потреб прикордонників. Захід за підтримки Волинської ОВА та облради організували, аби зібрати кошти на укріплення державного кордону в межах Волині й закупівлю необхідного майна для прикордонників, які виконують завдання у зоні бойових дій. Наразі зібрали близько ₴10 мільйонів", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що на аукціон представили близько 30 лотів. Серед них – військові трофеї та футбольні лоти, передані зірками українського і світового футболу.

"За деякі експонати розгорілися справжні баталії. ₴1 мільйон 100 тисяч вдалося виручити за ігрову футболку Андрія Шевченка з його підписом. Повсякденна форма першого командира Луцького прикордонного загону, ветерана Державної прикордонної служби України, генерал-лейтенанта у відставці Аркадія Яворського пішла з молотка за ₴900 тисяч", - зауважили у прикордонному відомстві.

Читайте також: СКУ зібрав пів мільйона доларів на FPV-дрони для захисників України

Крім того, за лот - футболку з автографами гравців збірної Польщі, яку для аукціону передав голова Волинської облради Григорій Недопад, - виручили ₴450 тисяч. Ці кошти підуть на оздоровлення дітей загиблих прикордонників Волині.

Зібрані на благодійному аукціоні гроші зарахують на окремий рахунок БФ "Волинь-2014" і використають для закупівлі спецтехніки та іншого майна для прикордонників.

Як повідомляв Укрінформ, Луцька громада передала військовим вісім квадрокоптерів.

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-