Росіяни за день обстріляли вісім громад у прикордонні Сумщини

Росіяни за день обстріляли вісім громад у прикордонні Сумщини

Укрінформ
Російські війська у суботу обстріляли вісім прикордонних громад Сумської області, загалом пролунали 173 вибухи.

Як передає Укрінформ, про це Сумська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці.

Згідно з даними ОВА, за день російська армія здійснила по прикордонних територіях і населених пунктах регіону 37 обстрілів.

По Білопільській громаді загарбники вдарили з мінометів і ствольної артилерії – сталися 8 і 15 вибухів відповідно. Ще один вибух пролунав унаслідок ворожої атаки FPV-дроном.

Краснопільська громада опинилася під вогнем російських мінометів - сталися 11 вибухів. Її ж територію ворог атакував FPV-дронами, спричинивши ще чотири вибухи.

Читайте також: Загарбники обстрілюють Херсон

Також на Краснопільську громаду росіяни скинули з безпілотників вибухові пристрої типу ВОГ, що призвело ще до 11 вибухів.

Хотінська громада потрапила під вогонь ворожих мінометів і ствольної артилерії – зафіксовані 44 і 13 вибухів відповідно.

По Есманьській громаді загарбники здійснили атаку із застосуванням FPV-дрона – сталися два вибухи. Її ж територію росіяни обстріляли з мінометів, унаслідок чого пролунали ще чотири вибухи.

По Середино-Будській громаді російські війська запустили з гелікоптера ракети – зафіксовані 8 вибухів. На її ж територію загарбники скинул

Мінометних ударів війська РФ завдали також по Юнаківській громаді - пролунали 10 вибухів.

Великописарівську громаду росіяни обстріляли з мінометів й артилерії, що призвело відповідно до 7 та 8 вибухів. На її ж територію ворог скинув з безпілотників вибухові пристрої типу ВОГ, спричинивши ще 8 вибухів.

Читайте також: Росіяни обстріляли Гуляйполе, є поранений

На Миропільську громаду росіяни скинули 13 мін.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 20 січня російська армія шість разів обстріляла прикордонні території та населені пункти Сумської області.

19 січня протягом дня загарбники атакували прикордоння регіону дев'ять разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-