Завтра в Україні невеликий сніг, вдень до 6° морозу

Завтра в Україні невеликий сніг, вдень до 6° морозу

Погода
Укрінформ
У неділю, 21 січня, в Україні подекуди прогнозують невеликий сніг, на високогір'ї східної частини Закарпатської області очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рівень).

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"21 січня хмарно з проясненнями. Невеликий (вночі у північних областях помірний) сніг, вдень у західних областях без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, у західних областях вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу, у південній частині та на Закарпатті близько 0°; в Карпатах вночі 10-15° морозу, вдень 2-7° морозу", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 21 січня буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

22 січня синоптики опадів не прогнозують. Температура вночі 6-11° морозу, у північно-східній частині та в Карпатах до 15° морозу; вдень 1-6° морозу, в західних областях та південній частині від 2° морозу до 3° тепла; на північному сході країни та Закарпатті вночі та вранці місцями туман, ожеледь.

23 січня у західних, вдень і в північних, місцями центральних областях сніг, на решті території без опадів; температура у східних, північно-східних областях вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни 1-6° тепла. На дорогах ожеледиця.

У столиці та області 22 січня без опадів, лише вдень 23 січня очікується сніг. На дорогах ожеледиця. Температура 22 січня вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу; 23 січня вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: В ООН не виключають, що цей рік стане спекотнішим за рекордний попередній

24 січня вночі у центральних, Сумській і Харківській областях, у Карпатах та на Закарпатті місцями невеликий сніг, на решті території без опадів; вдень 24 січня та впродовж доби 25 січня у більшості областей країни помірний мокрий сніг, подекуди з дощем.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла (вночі у східних областях 0-6° морозу, вдень на півдні місцями 1-6° тепла).

У Києві та області 24 січня очікується мокрий сніг (вночі без опадів). Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-