Черкасиобленерго придбало сім квадроциклів для захисників на Донеччині

Черкасиобленерго придбало сім квадроциклів для захисників на Донеччині

Фото
Укрінформ
Військові частини, які тримають оборону на Донецькому напрямку, та Головне управління Національної поліції в Донецькій області отримали 7 квадроциклів від черкаських енергетиків.

Про це повідомляє у Фейсбуці ПАТ "Черкасиобленерго", передає Укрінформ.

"До нас звернулись з листом керівники двох військових частин, які виконують бойові завдання на сході країни, з проханням про надання допомоги. Аналогічне звернення надійшло і від ГУНП в Донецькій області. Тож ми закупили сім квадроциклів на суму понад два мільйони гривень та передали нашим захисникам", - сказав голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Зазначається, що від початку повномасштабного вторгнення компанія спрямувала майже 120 мільйонів гривень на волонтерську допомогу ЗСУ.

"Це понад 20 автомобілів, 3 пікапи, понад 20 квадроциклів, майже 50 квадрокоптерів, більш як 70 тепловізорів, 18 теплових прицілів, 20 оптичних пристроїв, понад 60 бензинових та дизельних генераторів, бензопили, переговорні рації, сонячні панелі, дрони-камікадзе, комп'ютерна техніка, медичні препарати та прилади та інші важливі речі", - заявили у ПАТ.

Повідомляється, що 152 працівники ПАТ «Черкасиобленерго» мобілізовані до війська, компанія щомісяця виплачує їм 10 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Читайте також: Тернопільська ОВА з благодійниками передали захисникам неба автомобілі та генератори

Як повідомляв Укрінформ, родина загиблого на війні старшого бойового медика мінометної батареї Сергія Майбороди з села Мошурів на Черкащині пожертвувала на допомогу ЗСУ 100 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-