Волонтер із Тернопільщини продав своє авто, щоб купити дрони для захисників

Волонтер із Тернопільщини продав своє авто, щоб купити дрони для захисників

Відео
Укрінформ
Волонтер із Тернопільщини Василь Конько продав свій автомобіль Nissan Qashqai за 9 тисяч доларів, щоб придбати дрони-камікадзе для батальйону “Карпатська Січ”, де служить його побратим.

Про це повідомило видання “Тернополяни”, передає Укрінформ.

"Зранку тільки виклав той пост у Фейсбуці й вже люди відгукнулися. Приїхали, дають кошти. Я вже зв’язався зі Сходом, з хлопцями. Вони вже шукають ті дрони, що їм безпосередньо потрібні", - розповів волонтер.

Він зазначив, що про дрони його попросив побратим з Тернопільщини Ігор Костюк, який воює в батальйоні “Карпатська Січ”. Тож за гроші, які вторгував за машину, волонтер хоче купити 25 FPV-дронів, які несуть на собі вибухівку на певну ділянку, на певну відстань.

"Я не буду сам купувати, я віддам кошти тим спеціалістам, хто на цьому розуміється. Потім з Ігорем Костюком вони сконтактують. І їм напряму доставлять ці дрони. Дрон — це врятовані життя хлопців", - сказав чоловік.

Читайте також: Волонтери Прикарпаття придбали сто ручних гранатометів для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, американець, який приїхав до родичів на Тернопільщину, придбав для українських воїнів два квадрокоптери Mavic 3 е.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-