На Тернопільщині маршрутка зіткнулася з двома вантажівками - восьмеро травмованих

На Тернопільщині маршрутка зіткнулася з двома вантажівками - восьмеро травмованих

Фото
Укрінформ
У Тернопільській області на трасі поблизу села Острів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувалися восьмеро людей.

Про це повідомляється на сайті обласної поліції, передає Укрінформ.

“На Тернопільщині маршрутний автобус зіткнувся із двома вантажівками, є потерпілі”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що аварія сталася сьогодні, 18 січня, близько 14-ї години. Не розминулися маршрутний автобус та дві вантажівки, в результаті чого восьмеро людей з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили в лікарню.

Читайте також: На Харківщині зіткнулися Chevrolet та ВАЗ, серед постраждалих - дитина

Як повідомляє Суспільне з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, з восьми травмованих двоє дітей віком 6 і 11 років, яких доправили в Тернопільську дитячу лікарню, а 25-річну вагітну жінку госпіталізували у другу міську лікарню Тернополя. У всіх травмованих стан середньої тяжкості.

У поліції поінформували, що у водіїв візьмуть зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Вирішується питання про внесення цього факту в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.

Триває слідство.

Як повідомляв Укрінформ, у Богодухові на Харківщині в ДТП постраждали семеро людей, серед них - 12-річна дитина, всіх із травмами різного ступеня тяжкості доправили в лікарню.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-