Вінницькі ліцеїсти вирощують мікрозелень і підтримують ЗСУ

Вінницькі ліцеїсти вирощують мікрозелень і підтримують ЗСУ

Укрінформ
Учні вінницького ліцею №20 у межах проєкту «Розумний город» вирощують мікрозелень, частина коштів від продажу якої спрямовуватиметься на підтримку ЗСУ.

Про це повідомила Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Вінницький ліцей №20 з початку цього року вирішив долучись до реалізації нового інноваційного проєкту - вирощування мікрогріну (мікрозелені – ред.) з подальшою реалізацією продукції, який має назву «Розумний город». Цей проєкт є не лише способом навчити школярів сільськогосподарських навичок, ай благодійним внеском вінницької молоді для Збройних сил України», - йдеться у повідомлені.

За інформацією міськради, частина коштів, отриманих від продажу мікрогріну, спрямовуватиметься на благодійний фонд, який підтримує ЗСУ.

Читайте також: На деокупованій Херсонщині за тиждень отримали опалювальні матеріали 600 сільських родин

У межах проєкту школярі набуватимуть практичних знань про процес вирощування мікрогріну, опанують уміння доглядати за рослинами та збирати врожай. Це навчить їх відповідальності та навіть допоможе в майбутньому відкрити власну справу.

Проєкт діє за підтримки посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Як повідомлялось, десятирічний школяр із Тиврова на Вінниччині Святослав Вербицький допомагає ЗСУ, збираючи кошти від продажу власноруч зібраного насіння овочів та квітів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-