Київщина передала бригаді Сил ТрО антидронові рушниці та тепловізори

Київщина передала бригаді Сил ТрО антидронові рушниці та тепловізори

Фото
Укрінформ
Київська область передала 114-ій окремій бригаді Сил тероборони Збройних сил України антидронові рушниці, тепловізори та ще низку необхідного бійцям обладнання.

Як передає Укрінформ, про це керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

«Разом з головою Бучанської райдержадміністрації Данилом Мавляновим та громадами Бучанського району передали підопічній 114 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ те, чого вкрай потребували військові», – зазначив він.

Крім антидронових рушниць і тепловізорів, за словами Кравченка, бригаді передані монокуляри нічного бачення, біноклі, оптичні приціли, зарядні станції та спеціальні антитепловізорні плащі.

Читайте також: Бійці тероборони отримали від Вінниці тепловізійні приціли для боротьби із «Шахедами»

«Окупантів має ставати менше. Щоб наші захисники могли ефективно реалізовувати це завдання, використовуємо разом з районами та громадами Київщини всі можливості забезпечувати їх необхідними засобами», – наголосив голова ОВА.

Він висловив вдячність громадам, які придбали необхідне захисникам обладнання.

Як повідомляв Укрінформ, Херсонська область передала підрозділам Сил оборони акумуляторні станції та потужні прожектори, а також взуття і харчування для військових.

Фото: Руслан Кравченко/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-