У Рівному попрощалися з поетом і військовим Максимом Кривцовим

У Рівному попрощалися з поетом і військовим Максимом Кривцовим

Фото
Укрінформ
На Майдані Незалежності в Рівному попрощалися з поетом і військовим Максимом Кривцовим на псевдо "Далі".

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Рівненської міської ради, передає Укрінформ.

“Сьогодні Рівне провело в останню путь надзвичайно творчу та щиру людину — поета, фотографа та життєлюба Максима Кривцова”, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що твори Максима Кривцова виходили в антології військових і волонтерів “Там, де вдома”, у збірках “Поміж сирен”, “Книга Love 2.0. Любов і війна”, “Колискова 21-го століття Vol. 1: що тебе заколисує?”.

На вірші Кривцова створено пісні, які можна почути і в українських фільмах. А в грудні 2023 року вийшла друком перша і довго вимріяна збірка “Вірші з бійниці”.

Читайте також: Книгу «Вірші з бійниці» загиблого Максима «Далі» Кривцова перевидадуть

Максим був добровольцем “Правого сектору” та Національної гвардії. Він служив в АТО, піклувався про ветеранів, а з початком повномасштабного вторгнення знову змінив цивільне життя на військову амуніцію: був кулеметником 3-го окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго.

Загинув 7 січня 2024 року на Харківщині.

Йому назавжди 33...

У Рівному попрощалися з поетом і військовим Максимом Кривцовим / Фото: Рівненська міська рада

За словами міського голови Рівного Олександра Третяка, пам’ять про Максима залишиться у віршах, піснях, у назві вулиці на честь його імені в рідному місті, але й цього буде мало. Життя поета набагато було б цінніше.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 11 січня, в Києві попрощалися із загиблим поетом Максимом “Далі” Кривцовим. Панахида відбулася у Михайлівському Золотоверхому соборі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-