Завдяки акції «Кава для ЗСУ» в Житомирі військовим купили автівку й зарядну станцію

Завдяки акції «Кава для ЗСУ» в Житомирі військовим купили автівку й зарядну станцію

Фото
Укрінформ
У Житомирі завдяки волонтерській ініціативі «Кава для ЗСУ» вдалося придбати автомобіль та зарядну станцію для військових.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла волонтерка та співзасновниця благодійного фонду «Синьо-жовті серця» Тамара Черняхович.

«Безстрокову акцію «Кава для ЗСУ» в соцмережах я започаткувала в липні 2022 року. Її суть у тому, що коли ми можемо фінансово дозволити собі купити каву в кав’ярні, то ми, як мінімум, маємо задонатити на ЗСУ. Таким чином, ми відправляємо захисникам віртуальну каву, яка перетворюється на реальну допомогу. Зокрема, нещодавно ми придбали автомобіль для медиків у Харківську область за 98 800 грн, а також замовили та оплатили зарядну станцію для бійців на сході вартістю 39 603 грн», - зазначила Черняхович.

«Кава для ЗСУ»: в Житомирі для військових придбали автомобіль і зарядну станцію / Фото: Тамара Черняхович

За її словами, від початку акції для військових вдалося придбати багато спорядження та обладнання. Йдеться, зокрема, про генератори, приціли, тепловізори, шоломи, шини, дрони і комплектуючі. Окрім того, волонтери передають захисникам ліки, маскувальні сітки, окопні свічки та інші потрібні речі.

Читайте також: Жителі Львівщини наколядували на автівки для військових

Черняхович додала, що завдяки акції «Кава для ЗСУ» сформувалося коло людей, які постійно допомагають благодійному фонду своїми внесками закривати потреби військових.

Як повідомляв Укрінформ, в Олевську на Житомирщині під час конкурсу-фестивалю «Різдвяна зірка» провели благодійний ярмарок, на якому зібрали понад 60 тис. грн для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-