Загарбники досі не змогли налагодити роботу критичної інфраструктури в Маріуполі - мер

Загарбники досі не змогли налагодити роботу критичної інфраструктури в Маріуполі - мер

Укрінформ
У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники так і не спромоглися налагодити роботу критичної інфраструктури.

Про це повідомив мер українського Маріуполя Вадим Бойченко, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал міської ради.

«За майже два роки окупанти так і не змогли налагодити нормальну роботу критичної інфраструктури. Котельні не підготовлені, інженерні мережі не замінені, а аварійні будинки не здатні приймати тепло. І це вже другу зиму поспіль», – сказав Бойченко.

Зазначається, що призначений загарбниками «мер» тимчасово окупованого Маріуполя Олег Моргун заявив, що через негоду 11 трансформаторних підстанцій на Лівобережжі знеструмлено. Також відсутня подача теплоносія до 39 багатоквартирних будинків.

Водночас у Маріупольській міськраді наголошують, що реальні цифри більші, про що свідчать повідомлення у місцевих пабліках.

Читайте також: В окупованому Маріуполі загарбники створюють ілюзію ремонтів будинків - міськрада

«З початку опалювального сезону чи не щодня містяни повідомляють про відсутність тепла або електроенергії. Окупанти повністю провалили підготовку до другої вже зими. Люди виживають у холодних квартирах», - додали у міськраді.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Маріуполі підвали багатоповерхівок затоплюються каналізаційними стоками, але окупаційна «влада» на скарги мешканців не реагує.

Фото: Маріупольська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-