«Білі янголи» евакуювали із Красногорівки і Курахового десятьох тяжко травмованих

«Білі янголи» евакуювали із Красногорівки і Курахового десятьох тяжко травмованих

Відео
Укрінформ
Евакуаційна група поліції “Білий янгол” за два тижні вивезла із Красногорівки і Курахового Донецької області щонайменше десятьох людей з тяжкими травмами.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє у Фейсбуці.

“Ворог завдає нищівних ударів по житловій забудові Мар’їнської та Курахівської громад. Під час обстрілу функції швидкої допомоги виконує поліцейський спецекіпаж “Білий янгол”. Група надає медичну допомогу під снарядами, адже для порятунку життя важливі саме перші хвилини”, - йдеться у повідомленні.

В останні два тижні майже щодня “Білі янголи” евакуйовували людей зі страшними травмами.

У Кураховому важкі поранення тіла та кінцівок отримав працівник станції, який перебував біля тепловоза. У Єлизаветівці двоє літніх чоловіків пішли по воду та потрапили під обстріл. Осколками їм пошкодило ноги.

У Красногорівці ударом із “Града” загарбники повністю зруйнували декілька будинків. На 83-річну жінку впав дах, спричинивши тяжкі внутрішні травми. Постраждалу екстрено госпіталізували.

У цьому ж населеному пункті троє поранених, серед яких пенсіонерка та чоловік з роздробленою плечовою кісткою, якому необхідна була хірургічна операція.

Щоб в критичний момент надати допомогу максимально швидко, поліцейські регулярно обходять помешкання та уточнюють місцезнаходження людей.

Ситуація у прифронтових районах залишається складною, тож поліцейські радять евакуюватися до більш безпечних територій.

Читайте також: «Білі янголи» привезли до Авдіївки 750 кілограмів корму для тварин

За допомогою до групи “Білий янгол” Мар’їнського напрямку можна звернутися за телефоном: (066) 56 10 102.

Як повідомляв Укрінформ, з обстрілюваної Авдіївки евакуаційній групі поліції “Білі янголи” вдалося вивезти ще двох жінок - одну поранену, другу з переломом руки.

Усі "Білі янголи" – сертифіковані парамедики, їхні автомобілі оснащені всім необхідним для допомоги людям в надзвичайних ситуаціях і пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Наряди укомплектовані, зокрема дитячими бронежилетами. Загалом за рік роботи з небезпечних територій евакуйовані вже понад шість тисяч людей, понад 600 з них – діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-