Вінницька громада передала військовим тепловізори та дві тисячі хімічних грілок

Вінницька громада передала військовим тепловізори та дві тисячі хімічних грілок

Фото
Укрінформ
Вінницька міська рада разом із громадою передала військовим на передову десять тепловізорів українського виробництва та дві тисячі хімічних грілок.

Про це повідомляє Вінницька міськрада, передає Укрінформ.

«У Вінниці відбулась чергова передача допомоги для військових. Цього разу на південний напрямок представники Вінницької міської ради відвантажили дві тисячі хімічних грілок та 10 тепловізорів українського виробництва – засоби, необхідні для розвідки та обігріву взимку», - йдеться у повідомленні.

Доправить допомогу своїм побратимам на позиції офіцер із Вінниці, який нині несе службу на півдні України.

Зазначається, що хімічні грілки зараз, коли встановилась морозна погода, допоможуть військовим уберегтись від обморожень, а тепловізори забезпечать своєчасне виявлення ворога у темну пору доби.

Також, за даними міськради, нещодавно військовим передали від Вінницької громади безпілотні авіаційні комплекси, необхідні для розвідки.

Читайте також: Тернопільська ОВА з благодійниками передали захисникам неба автомобілі та генератори

Як повідомлялося, минулого тижня виконком Вінницької міської ради оголосив тендер на придбання ще 200 тепловізорів для Сил оборони. Окрім того, в планах міськради — придбання 50 квадрокоптерів, 40 пошукових прожекторів для виявлення ворожих дронів у нічний час, і відповідної кількості зарядних станцій до них, а також FPV-дронів.

Фото: Вінницька міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-