У Маріуполі люди не отримали пенсії в грудні, їхні скарги загарбницька «влада» ігнорує

У Маріуполі люди не отримали пенсії в грудні, їхні скарги загарбницька «влада» ігнорує

Укрінформ
В тимчасово захопленому армією РФ Маріуполі пенсіонери не отримали в грудні пенсії, їхні скарги окупаційна «влада» ігнорує.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він опублікував відповідні повідомлення літніх людей з місцевих чатів, де вони описують свої звернення в різні інстанції аж до московських кабінетів чиновників, але їхні скарги та прохання залишаються без відповіді.

«В грудні місяці пів міста людей пенсійного віку не отримали навіть ті мерзенні 10 тис. дерев'яних (нагадую, що ціни в Маріуполі вище за середньо-московські)», - написав Андрющенко.

Він нагадав, що наразі у Маріуполі у будинках опалення відсутнє, є проблеми в квартирах з пліснявою, проблеми з електрикою, водопостачанням, також брудом на вулицях і при цьому шалені ціни на комунальні послуги, а тепер – і відсутність вчасно виплачених зарплат та пенсій.

«Куди звертатися не знаю, і цього ніхто не знає», - пише в чаті одна з жінок Маріуполя після тривалого перерахування її поневірянь і листувань з чиновниками при її бажанні домогтися відповіді з приводу відсутності пенсійних виплат.

Отака реальність маріупольців в окупації, підкреслює радник мера.

Читайте також: В окупованому Маріуполі загарбники створюють ілюзію ремонтів будинків - міськрада

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, тут так і немає нормального постачання електрики, води, газу. Ціни у магазинах високі, у більшості мешканців не вистачає грошей на покупку продуктів харчування.

Ворог перетворює Маріуполь та навколишні селища на військово-логістичний хаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-