У херсонському мікрорайоні «Острів» облаштували перше укриття

У херсонському мікрорайоні «Острів» облаштували перше укриття

Фото
Укрінформ
У херсонському мікрорайоні «Острів», який найбільше постраждав від підриву Каховської ГЕС та знаходиться під постійними обстрілами армії РФ, вдалося облаштувати перше укриття, в якому є все необхідне для мешканців.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Херсонською міською військовою адміністрацією наразі на Острові повністю відремонтоване та укомплектоване перше найпростіше укриття за адресою: вул.Патона, 25», - написав Мрочко.

Він додав, що туди завезене все необхідне, навіть із запасом, бо часто виникають проблеми з теплом, електрикою і водою через терор ворога.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня, перебуваючи з робочою поїздкою в Херсоні, Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь щодо будівництва укриттів. Начальник Херсонської ОВА доповів Президенту про проєкт будівництва підземного перинатального центру в Херсоні.

Читайте також: Укриттям наразі забезпечені 93% учнів і вчителів - Шмигаль

У цьому центрі планують обладнати пологове та післяпологове відділення, операційні зали й палати інтенсивної терапії, які будуть оснащені новітнім медичним обладнанням. Крім того, заплановано побудувати підземну міську клінічну лікарню із сучасними операційними та реанімаційним блоком, палатами інтенсивної терапії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-