На Львівщині під час святкування Водохреща зібрали понад ₴260 тисяч для ЗСУ

На Львівщині під час святкування Водохреща зібрали понад ₴260 тисяч для ЗСУ

Фото
Укрінформ
На Львівщині під час святкових заходів з нагоди Хрещення Господнього зібрали понад 260 тис. грн для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Львівська ОВА.

«На Львівщині під час святкування Хрещення Господнього зібрали понад 265 тисяч гривень на дрони, техніку та інші потреби військових», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час різдвяного дійства «Колядуємо разом задля перемоги» у Народному домі села Демня Тростянецької громади Стрийського району колядникам вдалось зібрати 27 тис. грн та 50 євро для односельчанина.

У Яворівському районі жителі села Старява та Заверхів Мостиської громади наколядували 116 тис. грн на дрони для захисників. У селі Мишлятичі Шегинівської громади теж відбулася благодійна коляда, де зібрали 41 тис. грн. Окрім того, у Народному домі села Золотковичі Шегинівської громади пройшло свято «Світ єднає коляда», під час якого зібрали понад 26 тис. грн.

Читайте також: На Миколаївщині редакторка видання «Гард.City» зібрала для ЗСУ майже ₴500 тисяч

У Самборі у конференцзалі Прокатедрального собору Покрови Пресвятої Богородиці відбувся виступ гурту «Самбірчани» та хору собору «Поклик душі», де зібрали 16 тис. 700 грн. Також народний гурт «Самбірчани» продовжує різдвяний благодійний тур з метою зібрати кошти на автомобіль для ЗСУ.

Народний аматорський хореографічний колектив «Життя в танці» Жовтанецької громади Львівського району зібрав понад 40 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, захисники України отримали від громади Львова чотири автомобілі і 200 дронів.

Фото: Львівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-