Дергачівська громада на Харківщині придбала для захисників 20 пікапів

Дергачівська громада на Харківщині придбала для захисників 20 пікапів

Відео
Укрінформ
Дергачівська громада на Харківщині придбала для Сил оборони 20 пікапів, позашляховик і квадроцикл.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник громади В'ячеслав Задоренко, передає Укрінформ.

“У 2023 році за програмою підтримки українських військових підрозділів Дергачівська міська рада придбала 20 повнопривідних пікапів JAC, один позашляховик Renault Duster та один квадроцикл загальною вартістю майже ₴31,5 мільйона”, - йдеться у дописі.

Зазначається, що автомобілі обладнані під запити військових: мають захисний колір, грязьові шини, посилений захист двигуна та паливної системи, встановлені фаркопи, шноркелі та інше додаткове обладнання.

Читайте також: Кропивницькі та британські волонтери викупили чотири пікапи для ЗСУ

“Більшу частину машин вже передано прикордонникам, які боронять Харківщину, а також Силам територіальної оборони, Сухопутним силам, підрозділам Національної гвардії, Головному управлінню протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки. Частина пікапів і квадроцикл невдовзі відправляться до інших військових підрозділів”, - зазначив Задоренко.

Оскільки автомобілі передавали напередодні новорічних свят, до них додали ще подарунки військовим від дітей Дергачівщини та солодощі.

Як повідомлялося, Київська область передала партію автомобілів та ще 200 FPV-дронів 72-ій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців, бійці якої захищають Україну на східному напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-