На Харківщині готуються до ймовірних ударів РФ по критичній інфраструктурі

На Харківщині готуються до ймовірних ударів РФ по критичній інфраструктурі

Укрінформ
У Харківській області вживають заходів, щоб бути готовими до ймовірних ракетних ударів РФ по енергетичній інфраструктурі.

Про це на брифінгу сказав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“Зараз, коли прийшли холоди, ... є інформація нашої розвідки, що ворог буде бити, в тому числі, по нашій критичній енергетичній інфраструктурі. Тому ми сьогодні будемо проводити Раду оборони. Будемо розглядати питання готовності "пунктів незламності", координацію дій всіх екстрених служб”, - зазначив Синєгубов.

Він додав, що екстрені служби та комунальники і так працюють у посиленому режимі, однак першочергові дії і злагодженість на випадок блекауту потрібно відпрацювати.

“Я маю на увазі готовність обласного центру, інших населених пунктів щодо аварійних дій на випадок або знеструмлення, або пошкодження наших тепломереж. Для того, щоб оперативно злити воду з системи опалення, щоб фактично не повторився Алчевськ. Тобто вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб бути готовими до дій ворога”, — запевнив начальник ОВА.

Читайте також: Росія цієї зими змінює тактику масованих обстрілів України - британська розвідка

Як повідомляв Укрінформ, російські війська посилили обстріли півночі Харківщини, зокрема по звільненому с. Липці, що за 20 км від Харкова, протягом трьох останніх днів країна-агресор завдала понад 10 ракетних ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-