Волонтери з Луганщини торік надали допомогу військовим на ₴1 мільйон

Волонтери з Луганщини торік надали допомогу військовим на ₴1 мільйон

Укрінформ
Група волонтерів із Луганщини доставили кільком підрозділам на всій лінії фронту різноманітну допомогу, перетнувши позначку в мільйон гривень за 2023 рік.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко.

«По підсумках 2023 року нам є чим похизуватись. За перші 11 місяців допомоги бійцям надано допомоги на суму більше мільйона. Від зігрівайок і смаколиків до зварювальних апаратів і оптики з бронею. Від лопат і інструментів до генераторів і спальників. Номенклатура виконаних замовлень безмежна. Наші вантажі отримали 111 окрема бригада ТРО, Луганський прикордонний загін, 23, 53, 54, 93, 110 ОМБр, 92 ОШБ, 15 БрОП «Кара-Даг», 223 зенітно-ракетний полк, ще декілька бригад - точково», - повідомив Власенко.

Читайте також: У 2024 році Міноборони закупить до 1 мільйона FPV-дронів - Умєров

Як зазначила в Фейсбуці одна з керівниць групи Ольга Жидкова, близько 17 доставок здійснили особисто Роман Власенко і його перший заступник Євген Жданов.

«Більше півсотні тисяч км пробігу. Сотні посилок «Новою поштою». Пам’ятаймо, ми теж на фронті і опускати руки не можна - ворог давить, не дивлячись на втрати. На нулі пекло, але хлопці зубами втримують позиції. Ми повинні подавати снаряди, бо втратимо все», - написала волонтерка.

Як повідомляв Укрінформ, за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, українці найбільше довіряють ЗСУ і волонтерам.

Фото: Ольга Жидкова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-