У перший день року дощитиме на заході й півночі України, вдень до +7°

У перший день року дощитиме на заході й півночі України, вдень до +7°

Погода
Укрінформ
У перший день 2024 року в західних, північних і Вінницькій областях йтиме дощ, на решті території без опадів; температура вдень становитиме 2-7° тепла, на півдні до +11°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хмарно з проясненнями. У західних, вдень і в північних та Вінницькій областях помірний дощ, на Закарпатті та в Карпатах місцями значний дощ та мокрий сніг; на решті території без опадів. У центральних та південних областях уранці місцями туман. Вітер переважно південний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 2-7° тепла, на півдні країни 6-11°", - зазначають синоптики.

У Києві та Київській області 1 січня буде хмарно з проясненнями. Вдень ітиме дощ. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура у столиці \вдень 4-6° тепла, у регіоні 2-7° тепла.

У наступні два дні в Україні зберігатиметься хмарність із проясненнями. Синоптики прогнозують 2 січня дощ із переходом у мокрий сніг, у більшості південних, вдень і центральних областей без опадів, 3 січня в західних, вдень і в північних та центральних областях сніг, на заході країни з переходом у дощ, на решті території без опадів. Вітер західний з переходом на східний, 5-10 м/с.

Читайте також: Зонд NASA спробує «доторкнутися» до Сонця у 2024 році

Температура 2 січня становитиме вночі та вдень 0-5° тепла, у південній частині та східних областях вдень 4-9° тепла; 3 січня у західних та південних областях вночі буде близько 0°, вдень 4-9° тепла, на решті території зниження температури вночі до 4-9° морозу, вдень до 4° морозу - 1° тепла, у північно-східних областях вночі до 13-18° морозу, вдень до 3-8° нижче нуля.

У Карпатах сніг; температура вночі та вдень 1-6° морозу.

У столиці та Київській області у ці дні буде хмарно з проясненнями; 2 січня очікується дощ із переходом у мокрий сніг, 3 січня вночі без опадів, вдень часом сніг. Вітер західний з переходом на східний, 5-10 м/с.

Температура у Києві 2 січня вночі та вдень 2-4° тепла; 3 січня зниження температури вночі до 4-6° морозу, вдень до 0-2° морозу. По області буде 2 січня вночі та вдень 0-5° тепла; 3 січня зниження температури вночі до 4-9° морозу, вдень до 0-4° морозу. 

Сніг і дощ прогнозують в Україні 4-5 січня, без істотних опадів буде лише вдень 4 січня у південній частині і 5 січня на Правобережжі.

Читайте також: Погода як у березні: у Києві зафіксували новий температурний рекорд

Температура у східних, Чернігівській та Сумській областях 4 січня вночі 7-13°, вдень 3-9° морозу, 5 січня вночі 11-17°, вдень 7-13° морозу; у Київській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Полтавській та Дніпропетровській областях вночі та вдень 4 січня 0-6° морозу, 5 січня 5-11° морозу; у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях вночі та вдень від 2° морозу до 4° тепла, на решті території вночі 0-6° тепла, вдень 4-10°.

У Києві та Київській області 4-5 січня йтиме сніг, лише вдень 5 січня без істотних опадів. Температура у столиці вночі та вдень 4 січня 3-5° морозу, 5 січня 6-8° морозу; у регіоні вночі та вдень 4 січня 1-6° морозу, 5 січня 6-11° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-