На Київщині внаслідок падіння уламків дрона виникла пожежа

На Київщині внаслідок падіння уламків дрона виникла пожежа

Укрінформ
Київська область уночі зазнала атаки ударними дронами, внаслідок падіння уламків виникла пожежа на відкритій території об’єкта критичної інфраструктури.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Київщина відбила чергову терористичну атаку ворога. Цієї ночі область була атакована ударними дронами. В регіоні активно працювали наші сили ППО. Внаслідок атаки на одному з об’єктів критичної інфраструктури через падіння уламків виникла пожежа на відкритій території. Її оперативно ліквідували”, - поінформував Кравченко.

Він додав, що за оперативною інформацією, влучень в обʼєкти житлової інфраструктури не зафіксовано, жертв і постраждалих немає. Оперативні групи продовжують збирати інформацію про наслідки атаки.

Читайте також: ППО знищила на Миколаївщині та Одещині сім дронів-камікадзе

“Навіть напередодні Нового року ворог продовжує здійснювати терористичні атаки. Тому просимо кожного мешканця області не ігнорувати небезпеку. Під час сигналу повітряної тривоги важливо бути у безпечному місці. Ставтеся до цього відповідально. Не втрачайте пильності”, - закликав жителів області начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 31 грудня російські окупанти атакували Україну, застосувавши БпЛА типу Shahed-136/131. Українські оборонці знищили 21 ударний дрон.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-