В Україні сьогодні без опадів, вдень - до 12° тепла

В Україні сьогодні без опадів, вдень - до 12° тепла

Погода
Укрінформ
У неділю, 31 грудня, в Україні хмарно, але без опадів, вдень від 1 до 12° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"31 грудня хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі у північно-східній частині невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці у південній частині місцями туман, слабка ожеледь. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, в Криму 1-6° тепла; вдень 3-8° тепла, у південній частині 7-12°. У Карпатах вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів; температура вночі та вдень близько 0°", - йдеться у повідомленні.

У столичному регіоні також без опадів. У Києві вночі буде 2-4° тепла, вдень 4-6°. На Київщині вночі очікується від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла.

1-2 січня у більшості центральних та південних областей України без опадів, на решті території можливі дощ і мокрий сніг. Температура у південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°; на решті території вночі від 2° морозу до 3° тепла. У Карпатах помірний мокрий сніг; температура вночі та вдень близько 0°.

Читайте також: В Умані зафіксували температурний рекорд за 140 років

У столичному регіоні 1-2 січня вночі без опадів, вдень помірний дощ або мокрий сніг. У Києві вночі та вдень 0-5° тепла. На Київщині - від 2° морозу до 3° тепла.

3-4 січня в Україні, за винятком півдня, мокрий сніг та дощ. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 0-6° тепла, на півдні та на Закарпатті 3-9°; у північних, північно-східних областях вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У столичному регіоні 3-4 січня невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. У Києві вночі та вдень близько 0°, на Київщині - від 2° тепла до 3° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-