Начальник Запорізької ОВА: За результатами аудиту звільнили чотирьох посадовців обладміністрації

Начальник Запорізької ОВА: За результатами аудиту звільнили чотирьох посадовців обладміністрації

Укрінформ
Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко поінформував, що за результатами внутрішнього аудиту звільнено чотирьох посадовців ОДА.

Про це він повідомив на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

“У нас працює робоча група “Прозорість та підзвітність”. За результатами проведення внутрішнього аудиту діяльності Запорізької ОВА звільнено 4 посадовців ОДА. Матеріали направлені до правоохоронних органів”, - сказав Малашко.

Він уточнив, що йдеться про двох керівників із департаменту захисту довкілля, керівника департаменту агропромислового розвитку та заступника голови ОДА.

Читайте також: На Полтавщині завдяки робочій групі OBA зменшили вартість проєкту з реконструкції на 2,6 мільйона

Як повідомлялося, у межах проєкту “Прозорість та підзвітність” встановлено факти службових зловживань з боку вищих посадових осіб облдержадміністрації. Зокрема, за наявними даними, у 2022 році співробітники ОДА незаконно вилучили у власника 138 тонн пшениці, чим завдали збитків на суму близько 1 млн 200 тис. грн.

Також проведено внутрішній аудит діяльності департаменту захисту довкілля за попередні 2,5 року та встановлено факти нераціонального використання коштів на загальну суму 1 млн 900 тис. грн. Попереднього керівника департаменту звільнено.

Фото: zoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-