Російські військові викрали з власного будинку мешканця Каховки

Російські військові викрали з власного будинку мешканця Каховки

Укрінформ
На ТОТ Херсонщини російські військові викрали з власного будинку мешканця Каховки Олексія Міхаєску.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на рідних викраденого, які знаходяться за межами України.

«У вівторок, 26 грудня 2023 року, близько 18-ї в місті Каховка на Херсонщині російські військові вдерлися до будинку місцевого мешканця, 40-річного Олексія Міхаєску. Окупанти побили чоловіка, влаштували в помешканні «обшук», відібрали мобільні телефони і ноутбук, а потім без пояснення причин скрутили і вивезли у невідомому напрямку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни викрали і понад 15 місяців незаконно утримують посадовця Херсонської залізниці - ZMINA

Як зазначається, Олексій працює водієм у магазині комбікормів. Усі члени його родини виїхали з окупованого міста ще в 2022 році. Рідні змогли додзвонитися до окупаційної поліції в Каховці і Генічеську, який нині виконує роль обласного центру Херсонщини у російських загарбників.

«У Каховці їм сказали, що такої людини у них немає. В Генічеську теж нічого не знають. Або роблять вид, що не знають», – каже родич Міхаєску.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-