Депутати міськради не підтримали преміювання мера Черкас у розмірі 400%

Депутати міськради не підтримали преміювання мера Черкас у розмірі 400%

Укрінформ
Депутати Черкаської міської ради проголосували проти проєкту рішення про преміювання міського голови Анатолія Бондаренка на 2024 рік.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, згідно з проєктом рішення, оприлюдненому на сайті міськради, пропонувалося встановити меру в наступному році надбавку в розмірі 100%, а також премію в розмірі 400%.

Напередодні сам Бондаренко виступив із заявою, у якій просив не давати йому премію. З таким же зверненням він виступив на сесії. "Не треба ніяких надбавок, допомоги, щоби не спекулювати на цьому питанні. У попередньому році я перерахував усю свою премію одному підрозділу. Але краще я не буду її зовсім отримувати", – зазначив він.

Депутатка Любов Майборода сказала, що відмовитися від премії – рішення міського голови, і депутати мають його поважати.

Відтак у міськраді не підтримали надбавку та преміювання Бондаренка.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Черкас Бондаренко відреагував на критику щодо нарахування йому 400% премії й написав заяву про відмову від неї.

Проєкт рішення про преміювання міського голови, встановлення йому надбавок, надання матеріальної допомоги у 2024 році був зареєстрований на сайті Черкаської міськради секретарем Юрієм Тренкіним. У соцмережах стали активно обговорювати це рішення, акцентуючи увагу на недоречності преміювання мера під час війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-