У Херсоні через пошкодження обстрілами контактної мережі не ходили тролейбуси

У Херсоні через пошкодження обстрілами контактної мережі не ходили тролейбуси

Оновлено
Укрінформ
У Херсоні внаслідок російських обстрілів була пошкоджена контактна мережа, через що у місті не ходили тролейбуси.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

"Повідомляємо, що знову у результаті ворожих обстрілів міста вночі було пошкоджено контактну мережу, через що наразі немає можливості вивести тролейбуси на маршрути", - йдеться у повідомленні.

Начальник МВА зазначив, що фахівці КП "Херсонелектротранс" найближчим часом проведуть роботи з відновлення мережі. Після усунення пошкоджень всі тролейбуси вийдуть на лінії.

О 12:15 Мрочко оновив інформацію, зазначивши, що рух тролейбусів відновлено.

"У Херсоні відновили рух тролейбусів! Працівники КП "Херсонелектротранс" у максимально стислі терміни відремонтували пошкоджену внаслідок нічних ворожих обстрілів контактну мережу. Наразі всі тролейбуси вийшли на маршрути", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Мрочка, за минулу добу російські війська 17 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 119 снарядів. Ураження зафіксовані в Садовому, Херсоні, Придніпровському, Антонівці та Інженерному. Три людини зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Читайте також: Росіяни за добу випустили по Херсонщині 439 снарядів, шестеро поранених

Як повідомляв Укрінформ, 21 грудня в Херсоні також не ходили тролейбуси через пошкодження контактної мережі. Пошкодження були оперативно ліквідовані.

Фото: Суспільне, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-