В Україні - мокрий сніг та дощ, від 1° морозу до 4° тепла

В Україні - мокрий сніг та дощ, від 1° морозу до 4° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю прогнозується дощ та мокрий сніг, протягом доби від 1° морозу до 4° тепла, на півдні та південному сході країни 5-10° тепла, а в Карпатах 0-5° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Удень в Україні дощ та мокрий сніг; на Закарпатті та в Карпатах значні опади. Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви 17-22 м/с, на Львівщині та Івано-Франківщині 25 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла, на півдні та південному сході країни вдень 5-10° тепла. На високогір'ї Карпат сильний сніг, пориви вітру 25-30 м/с, хуртовина; температура вдень 0-5° морозу", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 22 грудня вдень дощ та мокрий сніг. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура протягом доби 1-3° тепла, на Київщині від 1° морозу до 4° тепла.

Читайте також: У столиці другий день поспіль фіксують температурні рекорди

Згідно з прогнозом, 23 грудня очікується помірний (у північних, вдень і в центральних областях невеликий) мокрий сніг, у східних, південно-східних областях та в Криму дощ з мокрим снігом. 24 грудня на північному сході країни пройде невеликий сніг, вночі у південних, вдень і в західних областях помірний мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

На дорогах країни, крім більшості районів південних областей, місцями ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, вдень у південних (впродовж 23 грудня і у східних та південно-східних) областях 1-6° тепла. В Карпатах сніг, температура вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу.

У Києві та області 23 грудня очікується невеликий мокрий сніг; 24 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі та вдень близько 0°, на Київщині вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Синоптики прогнозують 25 грудня вночі у західних, Житомирській та Вінницькій областях, вдень в Україні, крім крайнього півдня, дощ та мокрий сніг; температура у західних, більшості південних областей та в Криму вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 4-9° тепла, на решті території вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла (на Лівобережжі близько 0°).

Читайте також: Сильний вітер та опади: українців попереджають про негоду в західних областях

26 грудня у північних та східних областях пройде невеликий дощ, на решті території без опадів; температура вночі та вдень 3-9° тепла, на півдні країни вдень 9-14° тепла, у північно східній частині вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла.

У столичному регіоні 25 грудня вночі без опадів, вдень очікуються опади переважно у вигляді дощу; 26 грудня ймовірний невеликий дощ. У Києві 25 грудня температура вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла, 26 грудня вночі та вдень 7-9° тепла; на Київщині 25 грудня вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, 26 грудня вночі та вдень 4-9° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-