Волонтери передали автомобіль для мобільних вогневих груп на Львівщині

Волонтери передали автомобіль для мобільних вогневих груп на Львівщині

Фото
Укрінформ
Бродівська громада передала позашляховик для потреб мобільних вогневих груп для збиття "Шахедів". До його закупівлі долучились підприємці району.

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

«Для нас сьогодні дуже важливо нарощувати спроможність мобільних вогневих груп, адже ворог майже щоночі атакує Україну ударними БпЛА. Дякую нашим громадам, які дуже активні у допомозі військовим. Дякую соціально відповідальному бізнесу, який продовжує працювати, працевлаштовувати людей, сплачувати податки і підсилює військо», - сказав перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Як зазначив Бродівський міський голова Анатолій Белей, підприємці громади постійно долучаються до підтримки військових, окрім того, громада має налагоджену співпрацю із містами-партнерами із закордону.

«До прикладу, наші друзі з Норвегії вже передали більш як 30 автомобілів для військових, з Ірландії – понад 60 авто. Наше завдання – доставити їх на передову», - розповів міський голова.

Читайте також: На півночі сформували нові мобільні групи ППО, які боронять небо і з суходолу, і на воді - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня мобільні вогневі групи, які захищають небо Львівської області, отримали від громад Самбірського та Стрийського районів ще вісім позашляховиків.

Фото: Львівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-