В Україні сьогодні переважно без опадів, вдень до 7° тепла

В Україні сьогодні переважно без опадів, вдень до 7° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у середу, 20 грудня, буде без опадів, лише у північній частині місцями можливі невеликі опади, переважно у вигляді дощу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

На дорогах північно-східної частини подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме від 4° тепла до 1° морозу, вдень 2-7° тепла; в Карпатах протягом доби близько 0°.

У Києві 20 грудня хмарно з проясненнями, без опадів; в області місцями невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Температура у столиці вночі 2-4° тепла, вдень 5-7°; по регіону вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 2-7° тепла.

У наступні два дні синоптики прогнозують опади в Україні. Зокрема, 21 грудня у західних, вночі і в північних областях місцями невеликий дощ та мокрий сніг, вдень у південно-східній частині місцями невеликий дощ, на решті території без опадів; 22 грудня вночі у західних, Житомирській, Вінницькій областях, вдень в Україні помірний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь (у південній частині та східних областях місцями невеликий дощ).

На дорогах північно-східної частини країни подекуди ожеледиця.

Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, в західних, 22 грудня у більшості областей місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла; у південній, південно-східній частині вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, в Криму до 13°.

В Карпатах 21 грудня невеликий, 22 грудня помірний сніг; температура вночі та вдень 1-6° морозу.

У столичному регіоні 21-22 грудня хмарно, без опадів, лише вдень 22 грудня дощ та мокрий сніг. Температура у Києві вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

У суботу, 23 грудня, в Україні переважатиме суха погода. Дощ, місцями з мокрим снігом, очікується на Лівобережжі; у західних та північних областях місцями невеликий мокрий сніг. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, на сході та південному сході країни 1-6° тепла, в Карпатах 3-8° морозу.

Читайте також: В Україні через негоду знеструмлені 132 населені пункти

24 грудня в Україні, за прогнозами синоптиків, мокрий сніг, у західних областях та південній частині вдень опади, переважно у вигляді дощу; температура вночі 0-5° морозу, вдень у північних, східних та центральних областях від 3° тепла до 3° морозу, на решті території 3-8° тепла, в Карпатах вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу.

У Києві та області 23 грудня невеликий, 24 грудня помірний мокрий сніг. Температура у столиці 23 грудня вночі та вдень 1-3° тепла; 24 грудня вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°. На Київщині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі 24 грудня 0-5° морозу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-