Загибель військових в автомобільній аварії на Львівщині - у ДБР відкрили справу

Загибель військових в автомобільній аварії на Львівщині - у ДБР відкрили справу

Фото, відео
Укрінформ
У Державному бюро розслідувань відкрили справу щодо ДТП у Львівській області, в якій загинуло троє військовослужбовців та цивільна особа.

Про це поінформувала пресслужба ДБР, передає Укрінформ.

«Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагічного ДТП у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, троє з яких військовослужбовці», - зазначили у ДБР.

Як повідомлялося, за інформацією правоохоронців, трагедія сталася 16 грудня близько 15:00 на автодорозі Київ-Чоп поблизу селища Сможе Стрийського району на Львівщині.

Унаслідок ДТП загинули співробітники Державної спеціальної служби транспорту: заступник голови Адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна.

За попередніми даними, військовий, який перебував за кермом авто, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в той момент рухалась вантажівка з автопричепом.

Як розповіли у пресслужбі, усі постраждалі знаходились у легковому авто, що належить одній із військових частин.

Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за участю військового транспорту (ч. 2 ст. 415 ККУ). Встановлюються всі обставини інциденту, призначено експертизи.

Читайте також: Біля вокзалу у Львові автобус на смерть збив прокурора

Процесуальне керівництво у справі здійснює Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-